Частен съдебен изпълнител от София продава на търг самолет, собственост на

...
Частен съдебен изпълнител от София продава на търг самолет, собственост на
Коментари Харесай

Продават частния самолет на Божков за 30 млн. лева

Частен правосъден реализатор от София продава на търг аероплан, собственост на компания на предприемача Васил Божков, за 28 739 600 лв. без Данък добавена стойност.  С Данък добавена стойност обаче цената скача до 30 млн. лв.. Обявата е с днешна дата и е оповестена на уеб страницата на Камарата на частните правосъдни реализатори.

Луксозната машина беше купена за 45 млн. $ и показана за първи път през 2020 година

Публичната обмен е планувана за 9:00 часа на 13 февруари, в несъмнено за задачата място в постройката на Софийския областен съд.

В обявлението е маркирано, че върху въздухоплавателното средство има вписани три залога и пет запора - на разнообразни учредения. Самолетът се съхранява в оторизиран сервиз, според всички интернационалните стандарти. 

Купувачът би трябвало да направи разноски в размер на 970 000 евро, с цел да вкара машината в експлоатационен режим -  за прегледи, още един монтаж на мотора, инженеринг от страна на притежателя на документа и за сформиране на констативни протоколи по цялата тази процедура, която ще отнеме най-малко 3 месеца след покупката.

Всички, които ще вземат участие в наддаването, би трябвало да внесат авансово 10% от оповестената цена на самолета . Оглед на самолета може да бъде изработен от 12 януари до 12 февруари т.г.

Подробности по спецификацията на самолета сочат, че " BOMBARDIER GLOBAL 5000 GFVD " е записана у нас на 11 юни 2020 година и бъдещият ѝ нов притежател може да се радва на редица екстри. Самолетът е планиран особено за Божков, с цел да може вътре да организира бизнес срещи. Но това не е единствено офис на крила, тъй като има и първокласна спалня, салонът е пригоден за развлечение, има и луксозна кабина за релакс и спа.

Високата технология КА-БАНД разрешава на пасажерите да разполагат с интернет когато и да е, обезпечава видеоконферентна връзка и стрийминг. Освен това пасажерът има и непрекъснат достъп до персоналните си движимости от багажното поделение през целия полет.

Този вид аероплан има и други изключителни качества - може да излети и да се приземи и на най-късите писти, положителното сцепление на колесниците пък разрешава машината да се приземи и върху влажен асфалт и най-лоши метеорологични условия. На борда могат да се качат 18 индивида, в това число с екипажа.

Вижте по какъв начин наподобява от вътрешната страна един " BOMBARDIER GLOBAL 5000 GFVD " > >

Автор: dir.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР